Tält för evenemang

Evenemangstält

Företagsevenemang

Du kan hyra en rymlig och stilren paviljong för ett företagsevent av oss. LUXTENT-tält kan vara av alla storlekar och konfigurationer och ger möjlighet till zonindelning för alla typer av aktiviteter: barnområde, zoner för fotosessioner, workshops och lugn fritid, garderober eller till och med rökrum.

Du kan ytterligare ordna det inre utrymmet genom att lägga till möbler, belysning, luftkonditionering eller värmesystem, måla utsidan med märkesfärger och fästa en varumärkeslogotyp på tältet. Moderna stora paviljonger för företagsevenemang kommer att vara bekväma, rymliga och säkra, medan installation och demontering kommer att vara enkel och snabb.

Tält för massevenemang

Eventtält är idealiska för att arrangera festivaler, konserter och andra massevenemang av olika skala. Stora paviljonger för evenemang har nästan inga begränsningar vad gäller storlek och form; de kan placeras separat eller kombineras till en enda grupp av markiser med ett bekvämt mikroklimat, belysning och ventilationssystem inuti.

Beroende på plats, väderförhållanden och antal gäster kan du beställa paviljonger för evenemang enligt ett enskilt projekt och dessutom varumärka separata zoner eller hela tältet som helhet. LUXTENT-paviljonger garanterar framgången för ditt evenemang.

Evenemangstält

Tält för bröllop

Rymliga och eleganta utomhusbröllopspaviljonger ersätter inte bara restaurangen, utan gör det också möjligt att organisera firandet nästan var som helst, vilket gör det vackert och bekvämt för alla gäster. Ljusa och luftiga tält skapar en festlig atmosfär och blir den perfekta platsen för en utomhusbröllopsceremoni. Efter ceremonin kan de enkelt förvandlas till en bankettsal, ett dansgolv och en fotozon. Bröllopspaviljongen kan rymma ett valfritt antal gäster, och var och en kommer att känna sig bekväm tack vare den genomtänkta organisationen av inre utrymme samt luftkonditionerings- och ventilationssystem.

Vi erbjuder även in- och exteriördekoration av paviljonger, samt tillhandahållande av möbler och belysningssystem. Med LUXTENT blir ditt bröllopsfirande perfekt!

Utställningar

Vi erbjuder snygga och bekväma paviljonger för utställningsevenemang av alla skala. Moderna LUXTENT-tält gör det möjligt att skapa komfortabla utrymmen och presentera produkter och tjänster för gäster på ett originellt och imponerande sätt, både inomhus och utomhus. Ett brett utbud av material och former gör att du kan förverkliga alla designidéer: från blygsamma och förminskade personliga utställningar till ljusa och excentriska massevenemang.

Utställningspaviljongen kan dessutom utrustas med nödvändiga möbler eller designas i företagsstil med logotypen fäst vid de utvalda områdena eller hela tältet. Detta kommer att framhäva paviljongen på utställningen och locka fler besökare. Tematiska utställningar, målningsutställningar, presentationer av maskiner, innovationer och nya produkter – alla evenemang blir minnesvärda och givande med LUXTENT-markiser.

Evenemangstält

Presentationer

Presentationer är ett viktigt verktyg för att främja ett projekt eller ett varumärke som helhet, och mycket uppmärksamhet ägnas åt deras organisation. LUXTENT erbjuder tematiska paviljonger specifikt för sådana evenemang. Tält med varumärkesdesign och ljusa logotyper kommer att locka gästernas uppmärksamhet och bli en bra bakgrund för foto- och videoreportage, medan bekvämt arrangemang av olika zoner, iögonfallande belysning och inredning kommer att stärka företagets positiva image. Snabb montering på nästan vilken plats som helst, valfri storlek på tältet och tillgängligt pris gör tältpaviljonger till den perfekta lösningen för att organisera presentationer.

Privata fester

Födelsedag, årsdag, samling av vänner, barns semester – alla familje- eller privata fester kan hållas i en elegant och rymlig paviljong. LUXTENT-paviljongen för semesterevenemang kommer att bli ett bättre alternativ till en restaurang, eftersom den kan hysa valfritt antal gäster och installeras var som helst. Semestern kommer att vara bekväm i alla väder tack vare moderna luftvärme- och luftkonditioneringssystem, medan designen som involverar extraordinär belysning kommer att skapa en unik semesteratmosfär som gästerna kommer att minnas för alltid.

Evenemangstält
Evenemangstält

Avslutningsfester

Studentfesten är en händelse som varje ung person kommer att minnas för resten av sitt liv, och det är oerhört viktigt att göra denna semester vacker och minnesvärd. LUXTENT erbjuder möjligheten att hyra ett tält för examensfesten, vilket gör det möjligt att inte bara skapa platsen för evenemanget utan också att förse den med alla nödvändiga förutsättningar för att göra semestern oförglömlig.

Du kan välja storleken på paviljongen för valfritt antal gäster och beställa dekoration av inre och yttre utrymmen med hjälp av färgerna på utbildningsinstitutionen eller den valda stilen. Ovanlig belysning och ljusa fotozoner kommer att göra evenemanget rörande och stämningsfullt, vilket säkert kommer att imponera på ungdomarna.

Bilshow

Utforska våra lyxiga evenemangsskydd som är skräddarsydda för bilmässor. Våra tält för bilutställning blandar sömlöst stil och funktionalitet, vilket ger en idealisk lösning för att visa upp fordon. Tälten för bilutställningsalternativ erbjuder hållbar och elegant design, vilket säkerställer väderbeständigt skydd för din bilutställning.

Våra högkvalitativa tält är byggda för att klara olika väderförhållanden, vilket säkerställer en hållbar lösning för utomhusbilsutställningar. Gör ett bestående intryck och omdefiniera ditt bilutställningsutrymme genom att välja våra förstklassiga tält.

Bilutställningstält

Musikfestival

Vi presenterar LUXTENTs snygga och hållbara tält designade exklusivt för musikfestivaler! Noggrant utformade för en sömlös blandning av estetik och funktionalitet, våra bågformade tält omdefinierar standarden för festivalskydd. Den eleganta designen fungerar som en duk för din kreativitet, så att du kan anpassa tälten för att passa in i din festivals unika tema och skapa en uppslukande atmosfär som resonerar med evenemangets anda.

Utöver deras iögonfallande utseende är våra tält konstruerade för pålitlighet. Att inrätta festivalzon har aldrig varit enklare med vår användarvänliga design, som låter dig fokusera på att kurera en oförglömlig festival utan stressen med komplex logistik. Mångsidighet är kärnan i LUXTENTs erbjudanden, vilket gör att du kan konfigurera interiören för olika ändamål, från en chill-out-lounge till en livlig handelsbod eller ett exklusivt VIP-område. Lyft din nästa musikaliska extravaganza med LUXTENTs tält, där stil sömlöst möter hållbarhet.

Få ett erbjudande

Eventtältleverantör

LUXTENT producerar, säljer och leasar ut prefabricerade paviljonger för evenemang. Våra moderna tält används för arrangemang av alla typer av evenemang, från små privata fester till stora masshelger med flera tusen gäster:

  • Bröllop och familjesemester;
  • Utställningar och presentationer;
  • Sporttävlingar;
  • Företagsfester och teambuilding;
  • Stadshelger och mässor.

Tält och festtält för event i Sverige

Många företag och privatpersoner föredrar tältpaviljonger, eftersom detta är en bekväm och lättillgänglig metod för att organisera ett evenemang med komfort och inom koncept, särskilt när tillgängliga stationära platser inte kan ta emot alla gäster.

Även stora paviljonger är lätta att montera och lika lätta att demontera efter evenemanget. De kommer att ge skydd mot dåligt väder, vind eller brännande sol, samtidigt som omfattande möjligheter till ytterligare inredningsutrustning gör klimatet inne i tältet behagligt under alla årstider. Mångfalden av former, storlekar och designalternativ gör det möjligt att välja det tält eller paviljong som passar bäst för evenemanget, säsongen och antalet gäster, samtidigt som förtältet smälter in i det omgivande landskapet. Det är också möjligt att beställa branding av paviljongen och dekorera den i vald stil.

Alla LUXTENT-produkter är tillverkade av certifierade material av hög kvalitet och uppfyller säkerhetskraven.

Alla tillämpningsområden

Vi har deltagit i hundratals evenemang och högtider. Ta en titt på vår portfölj och se över utbudet av tält för att välja en perfekt, säker och pålitlig lösning för ditt viktiga evenemang eller ditt företag.

År av erfarenhet i samarbete med olika restaurangföretag gör att vi kan hitta de bästa lösningarna för de mest ovanliga och exklusiva beställningarna. Därför kommer vi att hitta det bästa alternativet för dig eller designa ett individuellt tält som överensstämmer med dina krav.

Våra tält är mångsidiga; de är gjorda för att smälta in i landskapet, passa in i alla arkitektoniska former och samtidigt fylla viktiga funktioner.

Vi försöker göra våra markiser inte bara funktionella utan också bekväma. Därför erbjuder vi unika lösningar för att skapa bekväma och bekväma utrymmen för sportaktiviteter.

Våra tält kännetecknas av hållbarhet och mångsidighet samt kvalitetsdesign. Det gör dem till mer än bara funktionella lokaler och kommer att bidra till att komplettera platsen med en vacker arkitektonisk lösning.

Vi ägnar stor uppmärksamhet åt önskemål och egenskaper hos beställningar från våra kunder och är därför glada över att lösa även de mest komplexa uppgifterna och förse alla produktionsföretag med nödvändiga och funktionella markiser.

Evenemang

Vi har deltagit i hundratals evenemang och högtider. Ta en titt på vår portfölj och se över utbudet av tält för att välja en perfekt, säker och pålitlig lösning för ditt viktiga evenemang eller ditt företag.

Restaurangverksamhet

År av erfarenhet i samarbete med olika restaurangföretag gör att vi kan hitta de bästa lösningarna för de mest ovanliga och exklusiva beställningarna. Därför kommer vi att hitta det bästa alternativet för dig eller designa ett individuellt tält som överensstämmer med dina krav.

Arkitektur

Våra tält är mångsidiga; de är gjorda för att smälta in i landskapet, passa in i alla arkitektoniska former och samtidigt fylla viktiga funktioner.

Sport

Vi försöker göra våra markiser inte bara funktionella utan också bekväma. Därför erbjuder vi unika lösningar för att skapa bekväma och bekväma utrymmen för sportaktiviteter.

Privat sektor

Våra tält kännetecknas av hållbarhet och mångsidighet samt kvalitetsdesign. Det gör dem till mer än bara funktionella lokaler och kommer att bidra till att komplettera platsen med en vacker arkitektonisk lösning.

Industri

Vi ägnar stor uppmärksamhet åt önskemål och egenskaper hos beställningar från våra kunder och är därför glada över att lösa även de mest komplexa uppgifterna och förse alla produktionsföretag med nödvändiga och funktionella markiser.