Modellsortiment av prefabricerade tält & markiser

Vårt tältsortiment innehåller ett brett urval av prefabricerade markiser som lämpar sig för olika uppgifter. Vi tillverkar markiser av högteknologiska och moderna material och erbjuder både funktionella och vackra arkitektoniska lösningar till våra kunder.

Våra aluminium- och trämodeller är designade med prefabricerade strukturer, har ett inre utrymme, som är fritt från invändiga eller externa stödstänger. Du kan välja olika former och storlekar från 16 till 1000 m2.

Prefabricerade strukturer har också egenskaper för långvarig användning, vanligtvis beskriven som tillfällig struktur snarare än enkla tält, och de kan användas för långtidsförvaring och kommersiellt bruk. Vårt modultält behöver inte för grundläggande förberedelser. Den är lämplig för de flesta markytor som betong och gräs, monterad på bara några dagar (beroende på storlek).

Alla prefabricerade markiser anpassar höghållfast extruderad och galvaniserad aluminium som är lätt, korrosionsbeständig, attraktiv och hållbar. Våra prefabricerade paviljonger och tält är lätta att demontera och transportera efter användning och kan bytas till andra platser för flera installationer. Modellmarkiser kan utökas i storlek eller ändra formen med ytterligare komponenter.

Fördelar med LUXTENT prefabricerade tält

Galvaniserat stålstomme

Obrännbart arkitekttält

Över 10 års erfarenhet

Inga mellanstöd

Motståndskraftig mot väderförhållanden

Slitstarkt arkitektoniskt tälttyg

ArcoTenso

Funktionellt galvaniserat prefabricerat tält utan mellanstöd tillverkat med italiensk teknik. Storleken varierar från 25 m2 till oändligt på grund av möjligheten att kombinera moduler. Högkvalitativt arkitektoniskt tälttyg tål alla väderförhållanden, vilket gör designen mångsidig och lämplig för alla evenemang oavsett årstid.

EcoChalet

Kraftfullt designtält för amatörer i ekostil. Ramverk gjorda av limträ och speciella metallkopplingar tål alla väderförhållanden. På kundens begäran kan kupolen vara genomskinlig eller gjord av speciell arkitektonisk väv av önskad färg. Sådan design är en elegant lösning för kaféer, terrasser, hus på landet och evenemang.

Membrane

Membrantält är individuellt utformade för de fall där icke-standardiserade lösningar behövs. De är konstruerade utan mellanliggande stöd, fästa med ankare och kännetecknas av en unik vidöppen form av kupolen; de kan ta emot 100 personer och fler, beroende på tältets modell och mått. De är perfekta för rekreationsområden under sommarvärmen, sportplatser och cateringområden.

EcoPergola

Funktionellt och miljövänligt tält med minimalistisk design. Tältet är tillverkat med hjälp av italiensk teknik och kan glaseras eller beläggas med arkitektoniskt tyg i valfri färg. Används mest för privata byggnader som baldakiner, terrasstak och tillägg till hus, samt inom restaurangbranschen för att skapa exklusiva terrasser.

Populära prefabricerade tält