Inglasning tält

Tältets utvändiga glasering förstärker dess estetik och ger extra komfort för besökarna. Beroende på paviljongens storlek, typ, syfte och driftskrav erbjuder LUXTENT en mängd olika glasalternativ:

  • Glasdörrar: Att lägga till glasdörrar till paviljongen möjliggör en sömlös in- och utgång, vilket ger en modern och elegant touch.
  • Ramlösa panoramaglas: Det här alternativet ger oavbruten utsikt över omgivningen, vilket gör att besökare kan få kontakt med miljön medan de njuter av paviljongens skydd.
  • Dubbla glasenheter: Dessa glasenheter erbjuder förbättrad isolering, vilket gör det inre av paviljongen mer termiskt effektivt och bekvämt för de åkande.
  • Glasstängsel: Att integrera glasstängsel runt paviljongen ger inte bara ett sofistikerat utseende utan säkerställer också säkerhet utan att hindra sikten.

Inglasning av markiskonstruktioner

Vårt företags specialister är dedikerade till att välja de mest lämpliga glasalternativen för varje unikt projekt, med hänsyn till våra kunders specifika krav och preferenser. Oavsett om det är ett utställningstält, en tillfällig evenemangsstruktur eller en semipermanent paviljong, skräddarsyr vi glaslösningarna för att säkerställa en optimal upplevelse för alla användare.

Glastält

Glasdörrar för paviljongentréer

För att ge en perfekt entrélösning kan våra tält utrustas med snygga glasdörrar. Dessa dörrar är särskilt väl lämpade för helårs festlokaler, caféer och terrasser i paviljongen. Vi erbjuder ett varierat utbud av entrédesigner, med alternativ som varierar vad gäller glastjocklek, öppningsmetoder och övergripande estetik. Beroende på de specifika kraven för varje projekt kan kunderna välja att installera antingen standardglasdörrar eller moderna ramlösa, tillgängliga i olika typer av glas och profilfärger för att sömlöst smälta in i paviljongens design och atmosfär.

Ramlösa panoramaglas

Upplev skönheten i naturen medan du njuter av komforten i våra paviljonger med ramlösa panoramaglas. Denna innovativa glaslösning tillåter ett överflöd av naturligt ljus att flöda in i interiören samtidigt som den skyddar paviljongen från vind- och väderelement, allt samtidigt som det behåller ett elegant och modernt utseende. Glaspanelerna är expertinstallerade rygg mot rygg, vilket skapar en sömlös och transparent vägg som ger en hisnande utsikt över omgivningen.

För att lägga till funktionalitet och bekvämlighet kan solida glasrutor enkelt kombineras med antingen sväng- eller skjutbara entréer, vilket säkerställer enkel åtkomst för besökare. Dessutom erbjuder vi möjligheten att anpassa glaspanelerna med inskriptioner eller logotyper, vilket ger en personlig touch till paviljongens estetik. Vårt team av LUXTENT-specialister kommer att arbeta nära varje kund för att välja den mest lämpliga konfigurationen som perfekt överensstämmer med deras vision och krav.

Dubbelglas

För tält avsedda för vinter- eller året-runt-bruk erbjuder vi möjlighet till tvåglasenheter. Denna specialiserade glaslösning är idealisk för att upprätthålla en behaglig temperatur inne i paviljongen samtidigt som energieffektiviteten maximeras. I kombination med ett tvålagers markissystem ger dubbelglas förbättrad isolering, vilket säkerställer värme och komfort för de åkande även i kallare klimat.

För att ytterligare optimera den inre miljön kan ett luftkonditioneringssystem integreras, vilket ger exakt temperaturkontroll. Denna kombination av tvåglasenheter, tvåskiktsmarkiser och klimatkontroll skapar en inbjudande och mysig atmosfär inne i paviljongen, vilket gör att den kan avnjutas hela året.

Glasstaket

Upptäck mångsidigheten hos glasstängsel, och erbjuder en perfekt lösning för att definiera och organisera öppna ytor. Oavsett om du behöver inhägna en sommarkaféterrass eller skapa en mysig lounge, fungerar låga glaspaneler som stöds av metallprofiler som snygga och funktionella ledstänger. Utöver deras praktiska egenskaper spelar glasstängsel också en central roll för att styra gångtrafik och skapa tematiska zoner i anslutning till paviljongen.

Att integrera glasstängsel i tältets design ger en möjlighet att ersätta traditionella solida väggar, vilket resulterar i en lättare och mer visuellt öppen paviljonglayout. Glasets genomskinliga natur gör att gästerna kan njuta av fri utsikt samtidigt som den förstärker strukturens övergripande estetiska tilltal.

Giljotinglas

Ett sådant system innebär fullständig frånvaro av hinder som skulle förhindra sikt från insidan av paviljongen. Möbler kan placeras precis intill kanterna på tältet, eftersom ramarnas rörelse är vertikal, vilket hjälper till att spara användbart utrymme.

Användningen av giljotinglas i tält är en bekväm lösning som säkerställer bekvämt boende inne i tältet och skyddar gästerna från nederbörd och buller utifrån. Denna unika teknik används ganska sällan på grund av installationsprocessens komplexitet. Men LUXTENT-specialister har den nödvändiga erfarenheten, kunskapen och utrustningen för att genomföra även sådana svåra projekt!

Följande alternativ är tillgängliga för beställning:

Tältet du väljer kan enkelt glaseras. Ramlösa glasrutor, dubbel- eller enkelskiktsglas, skjut- eller svängdörrar – vi erbjuder olika alternativ för paviljongglas.

Vi erbjuder tjänster inom området tältbranding. Genom att skriva ut på olika delar av paviljongen och använda brettformat bannertryck kan du uppmärksamma ditt företags namn eller skapa unika fotozoner på ditt event.

I LUXTENT kan du beställa dekorationstjänster som kommer att innefatta (baserat på dina önskemål): utsmyckning av kupolen och väggarna med designertyger och arrangemang av utrymmet i och utanför paviljongen med levande och konstgjorda växter.

Inglasning

Tältet du väljer kan enkelt glaseras. Ramlösa glasrutor, dubbel- eller enkelskiktsglas, skjut- eller svängdörrar – vi erbjuder olika alternativ för paviljongglas.

Branding

Vi erbjuder tjänster inom området tältbranding. Genom att skriva ut på olika delar av paviljongen och använda brettformat bannertryck kan du uppmärksamma ditt företags namn eller skapa unika fotozoner på ditt event.

Dekoration

I LUXTENT kan du beställa dekorationstjänster som kommer att innefatta (baserat på dina önskemål): utsmyckning av kupolen och väggarna med designertyger och arrangemang av utrymmet i och utanför paviljongen med levande och konstgjorda växter.