Inomhus sportstrukturer

Inomhus sportstrukturer

Ridhus

På vårt företag är vi specialiserade på att tillverka och sälja takförsedda ridhallar och paviljonger designade speciellt för ridsportsändamål. Våra rymliga LUXTENT-tält möjliggör skapandet av vidsträckta ytor utan behov av mellanstöd, vilket ger den idealiska miljön för hästträning, ridaktiviteter och värd för tävlingar året runt.

Våra ridhallar är utrustade med effektiva ventilations- och luftkonditioneringssystem, vilket säkerställer en behaglig temperatur för både åskådare och deltagare inne i anläggningen. Detta skapar en optimal miljö för evenemang och förbättrar helhetsupplevelsen för alla inblandade.

Inomhusidrottsarenor

Vi erbjuder inomhusidrottsanläggningar till försäljning som erbjuder mångsidiga och bekväma lösningar för träning och tävlingar. Våra sportarenor för snabbmontering är designade för att rymma idrottshallar för flera ändamål, och erbjuder ett kostnadseffektivt alternativ till traditionella byggnader. Våra ramverk och tälthangarer, tillverkade av LUXTENT, garanterar komfort och säkerhet för sportaktiviteter i alla väder. Dessa strukturer kan lätt anpassas till olika sportgrenar, vilket gör dem mångsidiga och anpassningsbara. Dessutom gör våra inomhusidrottsanläggningar en aktiv livsstil tillgänglig även i avlägsna områden.

Inomhus sportstrukturer
Inomhus sportstrukturer

Is- eller rullbana. Karting

Med hjälp av ramverk och tälthangarer från LUXTENT kan du bygga en isarena med tak inte bara i en stationär byggnad, utan också på nästan vilken yta eller landskap som helst. Slitstarka, pålitliga och säkra tältmaterial gör det möjligt att montera rymliga isbanor med gjutna golv för is- eller rullarenor. På grund av moderna system för konditionering och upprätthållande av den erforderliga temperaturnivån är det möjligt att genomföra projektet med en paviljonghangar för ishall som skulle drivas under hela året.

Träningar, boende av idrottare och organisering av tävlingar i stilfulla paviljonger kommer att vara bekväma och värda högsta internationella nivå.

Tribune markiser

För alla sportevenemang, konserter eller festivaler är publiken det viktigaste. Evenemangsarrangörer försöker först och främst ta hand om sin bekväma placering och om en match eller konsert hålls utomhus är det mycket viktigt att ta hand om att stadionläktarna står i lä från regn, blåst eller gassande sol. För detta ändamål kan en stadionkapell användas, som är enkel att installera och möjliggör bekvämlighet för alla besökare. Den största fördelen är att designen kan skapas enligt en individuell beställning, vilket innebär att det praktiskt taget inte finns några begränsningar. Denna läktare kan användas även på mycket stora arenor och är gjord i vilken färg som helst.

Idag används tältstrukturer aktivt för att förbättra bekvämligheten med sportarenor, inklusive vid de största evenemangen. En baldakin för stadionläktarna är en lösning som kommer att bidra till att skapa idealiska förhållanden för åskådare när som helst på året och säkerställa fullt hus på ditt evenemang.

Inomhus sportstrukturer
Inomhus sportstrukturer

Hangartält för tennisbana

Att spela tennis är inte bara en professionell sport, utan också ett sätt att hålla sig i form för många människor. Det är dock omöjligt att spela tennis på öppna ytor året runt – dåligt väder stör. Lösningen blev att bygga inomhustennisbanor. Sådana banor används inte bara av proffs utan också av amatörer, och det har länge blivit vanligt att hålla stora turneringar på sådana platser.

Sporttält för tennisbana av hög kvalitet

En ram-tältstruktur kan vara en utmärkt plats att skapa en tennisbana. Detta gör att du kan skapa en lekplats så snart som möjligt och eliminera onödiga kostnader, eftersom det höga priset för byggandet av en tennisbana ofta inte tillåter att alla idéer förverkligas.

Den rymliga markisdesignen gör att du kan planera utrymmet som du tycker passar. Tälttennisbanan kompletteras med värme- och luftkonditioneringssystem, vilket gör att den kan användas när som helst på året. Strukturen kan kompletteras med andra viktiga komfortelement, inklusive bekväma omklädningsrum och toaletter, samt skapa den nödvändiga belysningen. Strukturen är lätt skalbar – vid behov kan sporthangaren rymma inte en utan flera banor samtidigt.

Våra experter kommer att utveckla en nyckelfärdig individuell tennisbana för dig som uppfyller alla kvalitets-, säkerhets- och komfortstandarder.

Gymnastik. Yoga. Pilates

Upplev friheten att träna gymnastik, yoga, pilates och andra aktiviteter i alla väder med våra ramtält. Dessa rymliga paviljonger kan rymma både grupp- och individuella sportaktiviteter, vilket ger ett mångsidigt och bekvämt utrymme för besökare. Oavsett om det är en sandstrand eller ett byggnadstak, kan våra paviljonger installeras på valfri plats, vilket erbjuder flexibilitet för evenemangsarrangörer.

Våra LUXTENT-paviljonger är konstruerade med hållbara material, vilket säkerställer lång livslängd och tillförlitlighet. Den snabba monteringsprocessen möjliggör snabb installation, och det eleganta utseendet ger en touch av modernitet till idrottsskolor och studior.

Inomhus sportstrukturer
Inomhus sportstrukturer

Fotbollsarena

På vintern, när det inte finns möjlighet att hålla fotbollsmatcher på öppna arenor, är den enda lösningen en fotbollsplan inomhus. Arenan låter dig spela matcher när som helst på året med bra belysning och högkvalitativ plan. Idag är sådana anläggningar värd inte bara träningar utan också fullfjädrade tävlingar, och utvecklingsnivån för fotbollsinfrastrukturen i landet bestäms av antalet sådana ”lådor”.

En ram-tältstruktur utan mellanstöd är perfekt för att skapa en plattform. I det här fallet kommer byggandet av en fotbollsarena inte att ta mycket tid och kommer att spara pengar. Förutom själva planen är det enkelt att installera läktare och omklädningsrum i tältstrukturen, skapa bekväm belysning och uppvärmning, så byggandet av en inomhusfotbollsarena idag är också goda nyheter för fansen, av vilka många tvingas vägra att gå på matcher med sitt favoritlag på grund av dåligt väder.

Förutom fotbollsplaner, vars användning huvudsakligen är säsongsbetonad, är det också möjligt att organisera byggandet av en minifotbollsplan för året-runt-bruk. För detta kompletteras strukturen med en golvbeläggning, och rumstemperaturkontroll säkerställs genom att installera klimatkontrollsystem.

Byggandet av en arena är den optimala lösningen på problemet med säsongsvariationer för många sporter.

Få ett erbjudande

LUXTENT är experten på sporttält

Vi erbjuder sporttält inklusive design, produktion, marknadsföring och erbjuder den nyckelfärdiga lösningen. Stöd till en hälsosam livsstil för befolkningen och utveckling av höga prestationer inom idrotten är huvudinriktningarna för verksamheten för specialiserade organisationer på lokal och statlig nivå i Sverige. Byggandet av takförsedda sportpaviljonger som är bekväma och tillgängliga i alla väder är ett viktigt steg mot att uppnå dessa mål.

LUXTENT erbjuder moderna ramverk och tälthangarer för sportrelaterade ändamål till försäljning eller uthyrning:

  • Ridhallar;
  • Is- och rullbanor;
  • Tennis- och badmintonbanor;
  • Tält för gymnastik, yoga och pilates;
  • Inomhusfotboll, volleyboll, basket och andra sporter;
  • Takpooler.

Bästa konstruktionstält för inomhussport

Byggandet av sporthangarer gör det möjligt att utöka träningspotentialen för idrottsskolor, samt organisera träningar, sammankomster och tävlingar på lokal och internationell nivå, öka institutionernas prestige och attrahera nya studenter.

Snabbmonterade sportpaviljonger och hangarer kan fylla många syften; du kan placera platser för alla typer av sporter i dem, skapa separata zoner dessutom, utrusta dem med ventilations- och konditioneringssystem, lägga till tribunzoner och till och med kombinera dem med stora byggobjekt.

Moderna tältsporthangarer presenterade av LUXTENT kommer att hjälpa dig att skapa ett utrymme för bekvämt boende för idrottare, förvaring av sportinventarier, anordnande av prisutdelningar och genomförande av alla sportevenemang på högsta nivå.

Alla tillämpningsområden

Vi har deltagit i hundratals evenemang och högtider. Ta en titt på vår portfölj och se över utbudet av tält för att välja en perfekt, säker och pålitlig lösning för ditt viktiga evenemang eller ditt företag.

År av erfarenhet i samarbete med olika restaurangföretag gör att vi kan hitta de bästa lösningarna för de mest ovanliga och exklusiva beställningarna. Därför kommer vi att hitta det bästa alternativet för dig eller designa ett individuellt tält som överensstämmer med dina krav.

Våra tält är mångsidiga; de är gjorda för att smälta in i landskapet, passa in i alla arkitektoniska former och samtidigt fylla viktiga funktioner.

Vi försöker göra våra markiser inte bara funktionella utan också bekväma. Därför erbjuder vi unika lösningar för att skapa bekväma och bekväma utrymmen för sportaktiviteter.

Våra tält kännetecknas av hållbarhet och mångsidighet samt kvalitetsdesign. Det gör dem till mer än bara funktionella lokaler och kommer att bidra till att komplettera platsen med en vacker arkitektonisk lösning.

Vi ägnar stor uppmärksamhet åt önskemål och egenskaper hos beställningar från våra kunder och är därför glada över att lösa även de mest komplexa uppgifterna och förse alla produktionsföretag med nödvändiga och funktionella markiser.

Evenemang

Vi har deltagit i hundratals evenemang och högtider. Ta en titt på vår portfölj och se över utbudet av tält för att välja en perfekt, säker och pålitlig lösning för ditt viktiga evenemang eller ditt företag.

Restaurangverksamhet

År av erfarenhet i samarbete med olika restaurangföretag gör att vi kan hitta de bästa lösningarna för de mest ovanliga och exklusiva beställningarna. Därför kommer vi att hitta det bästa alternativet för dig eller designa ett individuellt tält som överensstämmer med dina krav.

Arkitektur

Våra tält är mångsidiga; de är gjorda för att smälta in i landskapet, passa in i alla arkitektoniska former och samtidigt fylla viktiga funktioner.

Sport

Vi försöker göra våra markiser inte bara funktionella utan också bekväma. Därför erbjuder vi unika lösningar för att skapa bekväma och bekväma utrymmen för sportaktiviteter.

Privat sektor

Våra tält kännetecknas av hållbarhet och mångsidighet samt kvalitetsdesign. Det gör dem till mer än bara funktionella lokaler och kommer att bidra till att komplettera platsen med en vacker arkitektonisk lösning.

Industri

Vi ägnar stor uppmärksamhet åt önskemål och egenskaper hos beställningar från våra kunder och är därför glada över att lösa även de mest komplexa uppgifterna och förse alla produktionsföretag med nödvändiga och funktionella markiser.