Glamping tält

LUXTENT

Uthyrning

Försäljning

Service

Uthyrning

Försäljning

Service

Glamping storlek alternativ

GeoDome 6

Strukturdimensioner

Diameter:
Höjd:
Område:

6 m
3,6 m
28 m2

GeoDome 7

Strukturdimensioner

Diameter:
Höjd:
Område:

7 m
4,2 m
38 m2

GeoDome 8

Strukturdimensioner

Diameter:
Höjd:
Område:

8 m
4 m
50 m2

GeoDome Individual

Strukturdimensioner

Diameter:
Höjd:
Område:

upp till 4 m
upp till 2,5 m
upp till 20 m2

Få ett erbjudande

Sfäriska kupolstrukturer till salu

EcoDome

EcoDome är en sfärisk laminerad fanerkonstruktion som är idealisk för glampingapplikationer. Tack vare trästommen kommer denna glamping att släppas ut i miljön.

Träkupolstrukturer för camping blir mer och mer populära för varje år bland ägarna av hotellkomplex. Sådana hus kännetecknas av oöverträffad hållbarhet, miljövänlighet och tillförlitlighet, och har också en elegant och samtidigt funktionell design.

GeoDome

GeoDome är en konstruktion för snabb uppförande av glampinghus. Tack vare den lätta aluminiumramen är dessa glamping-tält enkla att tillverka och installera, vilket ger dem ett rekreationscenter på kortast möjliga tid.

Kupolstrukturer av stålram har fått betydande dragkraft på campingen på grund av deras unika kombination av hållbarhet, mångsidighet och bekvämlighet. Genom att sömlöst integrera modern arkitektonisk design med innovativ ingenjörskonst, erbjuder dessa kupoler inte bara robust skydd mot olika väderförhållanden, utan bidrar också till en förbättrad campingupplevelse. När fler campare väljer dessa moderna härbärgen framför traditionella hotell, är genren med stålramskupoler redo för stadig tillväxt och utveckling, vilket formar framtiden för turistboenden.

EcoChalet

EcoChalet-modellen är en limträkonstruktion i form av en quadrosphere (fyrkantig bas med rundade valv). Perfekt för att organisera ett cateringområde, en administrativ byggnad, en reception, en plattform för evenemang och mycket mer.

Bågkonstruktion i trä är ett utmärkt sätt att njuta av och underhålla även i extrema väderförhållanden samtidigt som den behåller den estetiska integriteten. Dessutom ger baldakinen den perfekta miljön för speciella evenemang i ditt turistområde. Att lägga till en baldakin till ditt utomhusområde kan vara ett bra sätt att förbättra funktionaliteten i alla utrymmen, samt skapa en bekväm miljö där campare kan njuta av att spendera tid tillsammans.

Trämarkiser kommer att vara motståndskraftiga mot väder och vind, vilket gör dem till en fantastisk långsiktig investering.

När du bygger glampingplatser i Sverige kan du använda LUXTENTs sfäriska tält som ska ge gästerna boende året runt. Vi erbjuder färdiga projekt för att skapa moderna glampingar.

Fotogalleri av Glamping kupoler

Glamping fyllningsalternativ

Det här alternativet är inte tillgängligt nu

Glampande inredningsexempel

Ordet Glamping står för ”glamorös camping.” Faktum är att glamping kombinerar komforten i ett hotellrum med möjligheten till friluftsliv.

På många sätt är det på grund av närvaron av alla bekvämligheter, även mitt i berg eller öknar kan du installera ett glampingtält med badrum, som denna typ av rekreation har blivit mycket populär över hela världen.

Tillägg för Glamping-tält

Uppvärmning

Vi använder speciell isolering som ger värme under de hårda vintermånaderna och förhindrar att glampingen blir för varm på sommaren.

Inglasning

Panoramaglas används vid kupolglampning, och installation av ett fönster i taket av strukturen tillhandahålls också.

Dörrar

Modulär glamping gör att du kan installera flera alternativ för dörrar och ytterligare vestibuler.

Ventilation

I moderna glampings ger luftkonditionering och inbyggda fläktar frisk luft.

Glamping-tält året runt till salu

Den aktiva utvecklingen av ekoturism har gett upphov till ett sådant ord inom arkitekturen som ”Glamping” – detta är en separat struktur eller ett nätverk av strukturer, vilket är ett tält för ökad komfort.

Glamping tält låter dig njuta av atmosfären av friluftsliv, medan semesterfirare kommer att ha tillgång till alla bekvämligheter: möbler, dusch, toalett, el, luftkonditionering. Allt detta möjliggör användning av glampingtält året runt.

Högkvalitativa glampande kupoler

Att köpa glampingtält i Sverige för ett turistområde kommer inte bara att lösa frågan om att ta emot turister med ökad komfort, utan också hjälpa till att organisera mat för turister och därigenom skapa idealiska förutsättningar för friluftsliv.

Oftast har glamping-tält en sfärisk form, täckta med en tät markisväv med panoramafönster. Den glampande kupolstrukturen är otroligt hållbar och tål både höga vindbyar och överdriven strukturell påfrestning.

Varje geodesisk sfär är unik på sitt sätt, men vi försökte ta fram de mest relevanta alternativen för byggandet av glampingplatser i Sverige.

Vårt företag har utvecklat en rad lösningar för att skapa en fullfjädrad glamping i olika miljöförhållanden. Våra byggnader kommer perfekt att passa in i alla naturliga miljöer och kommer att ha en minimal påverkan på miljön.

Vi erbjuder olika system för att glampa uppvärmning och förse dem med el och nödvändig kommunikation. Dessutom är vi anhängare av användningen av högkvalitativa material av europeisk produktion, vilket tillsammans med vår teknik gör att vi kan ge en garanti för drift i många år.

Kupoler glamping tält från LUXTENT låter dig organisera din camping i Sverige. Fans av friluftsliv, som inte reser med tält, är redo att betala mycket pengar för bekväma levnadsförhållanden i naturen, för vackra fotografier, eftersom en resa av hög kvalitet under lång tid har utvärderats främst av vackra fotografier i sociala sammanhang nätverk. Och bakgrunden i sådana bilder är högkvalitativ och modern arkitektur.

Sökandet efter nya arkitektur- och planeringsbilder för att ta emot turister föranleder utvecklingen av en sådan riktning som glamping. Om du vill komma bort från stadens rörelse och gömma dig bland skogarna och bergen, men inte vill krypa ihop i ett blygsamt tält, då är glamping perfekt för dig.

Få ett erbjudande

Kontakter

Kontaktuppgifter

| Vi arbetar online
| +375 29 1093399
| Mon-Fri 9:00-18:00; Sat-Sun 10:00-15:00

Respons:


  Kontaktuppgifter

  | AZ1008, Azerbaijan, Baku, Narimanov district, 2 Abdulazal Demirchizadeh, app 25
  | +994 55 630 72 73
  | Mon-Fri 9:00-18:00; Sat-Sun 10:00-15:00

  Respons:


   Kontaktuppgifter

   | 220040, Republic of Belarus, Minsk, 2-nd Sobinova lane, 2
   | +375 29 109 33 99
   | Mån-Fre kl. 9.00-18.00; Lör-Sön 11:30-16:30

   Respons:


    Kontaktuppgifter

    | Vi arbetar online
    | +375 29 164 32 33
    | Mån-Fre kl. 9.00-18.00; Lör-Sön 11:30-16:30

    Respons:


     Kontaktuppgifter

     | Dubai, Umm Suqeim Al Barsha Iridium Business Center, Letter Box 391186
     | +971 50 559 3309
     | Mån-Fre kl. 9.00-18.00; Lör-Sön 11:30-16:30

     Respons:


      Kontaktuppgifter

      | 02000, Ukraine, Kyiv, Sechevykh Strel’tsov st., 77. BC «Smart Office»
      | +380 93 1775199
      | Mån-Fre kl. 9.00-18.00; Lör-Sön 11:30-16:30

      Respons:


       Kontaktuppgifter

       | USA, New York, Brooklyn, 8855 Bay-Parkway 4N 11214
       | +1 6464631372
       | Mån-Fre kl. 9.00-18.00; Lör-Sön 11:30-16:30

       Respons:


        Våra sociala medier:

        Instagram
        YouTube
        Pinterest
        Vkontakte