Pergola för restaurang

EcoPergola

Modellserie EcoPergola

Designstorleksalternativ

EcoPergola 16 m²

Modulparametrar

Bredd:
Längd:

4 m
4 m

Kapacitet

Bankett:
Buffé:

10 pers
16 pers

Designstorleksalternativ

EcoPergola 24 m²

Modulparametrar

Bredd:
Längd:

4 m
6 m

Kapacitet

Bankett:
Buffé:

14 pers
24 pers

EcoPergola Individual

Få ett erbjudande
för EcoPergola-modellen

Konfiguration av träpergola

Träramkonfiguration

Limträ
Tillbehör i rostfritt stål

Beläggningsmaterial

Brandsäkert arkitekttält
Triplex härdat glas (tillval)
Transparent PVC-tyg
Polykarbonat (valfritt)
Färgat PVC-tyg
Val av färg enligt RAL

Huvudfördelarna med pergolarestaurangen

Tål vind- och snöbelastningar

Testprotokoll från krisministeriet

Inga mellanstöd

Italiensk teknik

EcoPergola designgalleri

Få ett erbjudande
för EcoPergola-modellen

Träpergolor för restaurang

Minimalistisk och stilren rektangulär pergola för restauranger med slitstark träram av limträ utan mellanstöd. Denna pergola kan installeras separat eller vara i anslutning till en byggnad och är lämplig att använda under hela året.

Pergolan kompletteras med glasbeläggning eller speciella PVC-tälttyger i olika färger och texturer; Branding är också möjligt på begäran av kunden. Minimiytan på EcoPergola är 16 m2, men för stora lokaler kan markiser av alla storlekar tillverkas.

På grund av dess funktionalitet och praktiska egenskaper är EcoPergola ett utmärkt alternativ för caféer och restauranger. Det används i stor utsträckning i HoReCa-segmentet för att öka antalet sittplatser, utrustning för terrasser, öppna platser och fritidsområden, såväl som i den privata sektorn för att skapa mysiga och eleganta terrasser.

En pergola är en utomhusträdgård som bildar en skuggad gångväg, passage eller sittområde av vertikala stolpar eller pelare som vanligtvis stöder tvärbalkar och ett stadigt öppet galler.

Träpergolor till salu i Sverige

Designa strukturer för kommersiell verksamhet, våra pergolor för restauranger och hotell anpassar sig till alla typer av exteriör och låter dig öka din kapacitet under hela året. Installationen av en restaurangpergola har fördelen att den inte kräver tung konstruktion.

Framgången för dina affärsaktiviteter ligger i din förmåga att attrahera och behålla kunder, men för att uppnå detta mål måste flera faktorer optimeras och kombineras ordentligt. Kvaliteten på dina produkter och tjänster är avgörande, men du måste också veta hur du säljer din bild och maximerar din synlighet. En pergola är en estetisk, bekväm och funktionell struktur. Om den placeras strategiskt kan den tillföra ett betydande värde till ditt responsiva erbjudande. Det är här restaurangpergolan kommer in, som en mångsidig och elegant lösning för att driva och anpassa efter dina behov.

Era restauranger, pizzerior, barer, bryggerier och hotell är välbesökta under hela året, men den verkliga toppen av besöket inträffar för många av er på våren och sommaren när klimatet är varmare. Att vistas inomhus under vintern är mer en nödvändighet än ett val. Det är ingen slump att de flesta restauranger försöker rusta sig mot klimatrisker genom att installera persienner, täckta bersåer eller vattentäta paraplyer, dessa utrymmen optimeras så mycket som möjligt, även när det börjar bli kallt, genom att försöka kompensera för vinterns olägenheter genom att installera värmesystem. Men vid kraftiga regn, hårda vindar eller särskilt svåra väderförhållanden är dessa lösningar inte idealiska och kanske inte tillräckliga. Våra pergolor för barer och restauranger är solida strukturer som gör det möjligt att skapa en välkomnande, säker och ventilerad miljö, oavsett väderförhållanden eller årstid. De låter dig välkomna kunder under hela året, för att öka din kapacitet och därmed din inkomst.

Andra modeller